Leg and glutes workout - Láb és farizom edzés

2015. április 24. 15:00 - Oatmeal_queen_

I loved my weekly 40 kilometers, but now I'd really liked to reach a shapelier figure, so the hardcore weight trainings can continue. Honestly I haven't had a real good leg workout for a very long time, because I was afraid of the muscle soreness at my run's expense, but I have really missed it already, even that part when I can't walk for two days.. :). The running is a very good cardio workout, and even more a huge passion, but for the round butt and the shapely, muscular legs the strength trainings are certainly needed too. I usually train for my legs and glutes every 5-6 days, but that time I go at it hard. I took some photos of my favourite exercises, that I vary at my leisure, but the typical reps are 12-15 in 4 rounds, and of course I don't do all the exercises here on one day, usually only 4-5.

_____________________________________________

Imádtam a heti 40 kilométereimet, de most már nagyon szeretnék elérni egy formásabb alakot, úgyhogy folytatódhatnak a kőkemény súlyzós edzések. Őszintén szólva egy olyan igazi jó láb edzést már nagyon régen tartottam, mert féltem, hogy az izomláz a futásaim rovására megy, de már nagyon-nagyon hiányzott, még az a része is, amikor két napig alig bírok járni.. :). A futás ugyan nagyon jó kardió jellegű edzés, és még inkább egy hatalmas szenvedély, de a kerek fenékhez és a formás, izmos lábhoz bizony erősítő edzésekre is szükség van. Én általában 5-6 naponta szoktam lábra és fenékre edzeni, de akkor igyekszem mindent beleadni. Lefényképeztem Nektek a kedvenc gyakorlataimat, amiket kedvem szerint variálok az edzéseken, de a jellemző ismétlésszám 12-15 4 körben, és természetesen nem végzek el egy nap minden itt látható gyakorlatot, általában 4-5-öt.

Hip straining on bench – Csípőfeszítés padon

láb5

Lunges with dumbbells – Kitörés kézi súlyzókkal

láb6-horz

Step up to a bench with dumbbells – Fellépés padra kézi súlyzókkal

láb9-horz

Squats in the smith machine – Guggolás keretben
láb13-horz

Smith machine reverse lunges – Kitörés keretben

láb15-horz

 Lying leg curls – Térdhajlítás fekve

láb16

 Leg precc to the back – Kitolás hátra

láb19-horz

 Leg press – Lábtolás

Leg extension – Lábnyújtás

Squats with dumbbells – Guggolás kézi súlyzóval

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://oatmealqueen.blog.hu/api/trackback/id/tr718037190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása