The beginning - A kezdetek

2014. december 16. 15:00 - Oatmeal_queen_

IMG_60751

 

Welcome!

When I created my Instagram account I didn't believe at all that one day I'll start editing my own blog. Because I wouldn't have believed that someone would actually be interested in it. But after the last couple of months, I'm starting to think that it can make sense. They were quite eventful months, as I've been published in more newspapers and web magazines and I also got the chance to cook in a live TV broadcast, which was a huge thing for me. So thereby a lot of people came into contact with my profil and I'd like to meet the expectations. I started this blog because there are several people who don't have Instagram, but they do interested in my food pictures. The second reason is that you ask me so many different questions about my eating and workout habits, that I though it would be a good idea to write some posts about these questions, so then everybody could read them and maybe utilize them.

So if you have any questions or topics that you would like to read about here, please email me :)

Lots of love,

Kike

________________________________________________________________________________-

 

Üdvözöllek titeket!

Amikor létrehoztam az Instagram oldalamat, nem gondoltam, hogy egy nap majd a saját blogomat fogom szerkeszteni. Mert nem hittem volna, hogy ez bárkit is érdekelne. De az elmúlt pár hónap után kezdem azt gondolni, ennek mégis csak van értelme. Elég eseménydús hónapok voltak, mivel több újságban és internetes magazinban is szerepeltem, valamint lehetőségem volt elő TV adásban főzni is, ami hatalmas dolog volt számomra. Ezáltal pedig sok-sok ember találkozott az oldalammal és én pedig szeretnék megfelelni nekik. Azért indítottam ezt a blogot, mert sok ember van, akit érdekelnek az ételfotóim, de nem rendelkeznek Instagrammal. A második ok pedig az, hogy olyan rengetek különböző kérdést tesztek fel nekem az étkezési és edzési szokásaimról, hogy úgy gondoltam, jó ötlet lenne írni néhány bejegyzést róluk, így mindenki elolvashatná és esetlen hasznosíthatná őket.

Tehát ha bármi kérdésetek felmerül, vagy van esetleg valamilyen téma, amiről szívesen olvasnátok itt, kérlek írjatok e-mailt :)

Sok szeretettel:

Kike

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://oatmealqueen.blog.hu/api/trackback/id/tr78037112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása