A hagyományos vasárnapi rántott husi most kicsit másképp.. :)
Hozzávalók (1 főre):
- 1 tojás
- 2-3 szelet csirkemell
- só, bors
- 4 evőkanál szezámmag
- 4 evőkanál szezámmag liszt
- 1 csipet ételízesítő
Elkészítés:
- Melegítsd elő a sütőt légkeveréssel 200°C-ra.
- A csirkemell szeleteket klopfold ki amilyen vékonyra szeretnéd.
- Sózd, borsozd a csirkemellet, majd forgasd a szezámmag lisztbe.
- A tojást verd fel alaposan az ételízesítővel, majd forgasd bele a húst.
- Végül szórd meg szezámmaggal a csirkét és helyezd egy tepsiben a felmelegedett sütőbe.
6. Süsd kb. 15 percig.
7. Tálald ízlésed szerint valamilyen körettel.
8. Egészségedre! :)