Répás-amarántos tonhal fasírt
Hozzávalók (10 db fasírthoz):
-1 konzerv tonhal
-2 közepes sárgarépa
-¼ fej vöröshagyma
- 15g pattogatott amaránt
- só, bors
-1 tojás
- kókuszolaj
Elkészítés:
- Pucoljuk meg, majd reszeljük le a sárgarépákat. A vöröshagymát aprítsuk fel finomra.
- Keverjük össze egy tálban az összes hozzávalót, a tonhalat, a répát, a hagymát, a tojást, és az amarántot, majd ízesítsük sóval, borssal.
- Formázzunk fél tenyérnyi fasírt korongokat a masszából.
- Egy serpenyőben hevítsünk kókuszolajt és 2-2 perc alatt süssük meg a fasírtok mindkét oldalát.
- Tálaljuk ízlés szerint zöldségekkel, én párolt kelbimbóval és sóskával fogyasztottam.
- Jó étvágyat!