A weekend for rest - Egy hétvége a pihenésre

2014. december 27. 19:53 - Oatmeal_queen_

I'm starting with the fact that this post is rather just personal, although I did eat a lot of delicious and healthy foods and also worked out this weekend. I can describe myself so lucky that my family is usually able to a go to a short 2-3 day winter vacation too, to rest the exhausting year behind us and to spend some quality time together. This time we have chosen a sport hotel which is perfect for my family because we got a huge selection of healthy and delicious foods both in the morning and for dinner too, the wellness section with the saunas, the jacuzzi and the swimming pool is big and great and it has the best gym we have ever seen in a hotel, so we really couldn't complain.

___________________________________________

Először is azzal kezdeném, hogy ez inkább egy személyes bejegyzés, habár sok-sok egészséges és finom ételt ettem és edzettem is a hétvégén. Olyan szerencsésnek mondhatom magam, hogy a családommal általában el tudunk menni egy rövid 2-3 napos pihenőre telente is, hogy kipihenjük az év fáradalmait és együtt tölthessünk egy kis minőségi időt. Ezúttal egy sport hotelt választottunk, ami tökéletes a családomnak, hiszen hatalmas választéknyi egészséges és finom ételt kaptunk reggelire és vacsorára is, a wellness részleg a szaunákkal, jacuzzikkal és az úszómedencével tágas volt és nagyszerű és a legjobb edzőteremmel rendelkezik, amit eddig a hotelekben láttunk, úgyhogy nem panaszkodhattunk.

There are some pictures/ Itt van néhány kép:

As I've mentioned, there were delicious food options:
Ahogy említettem, nagyon finom ételek voltak:

The wellness section to rest:
A wellness részleg a pihenésre:

IMG 8488 (5)

And for me my mental rest also includes the gym:
És számomra a lelki pihenésbe az edzés is beletartozik:

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://oatmealqueen.blog.hu/api/trackback/id/tr398037148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása