Foodprep to work/school - Mit egyek a munkában/suliban?

2015. január 09. 08:00 - Oatmeal_queen_

Foodprep to school/work

A lot of you are have no idea how to stick to the healthy eating when you spend most of your days at work or the school, maybe running around here and there and there is little time to eat. Of course the easiest solution is to jump in the cafeteria and grab something, but unfortunately most of the cafeterias still lacks the healthy range, in this way it’s pretty easy to be seduced by a croissant or a fried meat sandwich. However, if you plan ahead and prepare, such problems will not arise.

Me, if I know forward that I will have a long busy day ahead of me without being able to come home to eat, then the night before I pack the next day’s meals in boxes, so I can avoid starvation and the possibility of buying and eating things that I normally wouldn’t. Practically you can take anything with you if you pack it properly, but I show you some ideas what I usually use:

__________________________________________________

Mit egyek a suliban/munkahelyen?

Nagyon sokan vannak, akik tanácstalanok, hogy hogyan ragaszkodjanak az egészséges életmódhoz akkor, ha napjaik nagy részét a munkában vagy az iskolában töltik, netán ide-oda rohangálnak, és kevés idejük van enni. Persze a legegyszerűbb megoldás, ha beugrunk a büfébe és veszünk valamit, de a legtöbb büfé sajnos még nagy hiányt szenved az egészséges választékban, így elég könnyű elcsábulni egy pudingos kiflinek vagy egy rántott húsos szendvicsnek. Ha viszont előre tervezel és készülsz, akkor nem adódik ilyen problémád.

Én, ha előre tudom, hogy egy hosszú nap áll előttem anélkül, hogy haza tudnék jönni, enni, akkor előző este bedobozolom magamnak a másnapi ételeket, így elkerülöm az éhezést és azt is, hogy olyan dolgokat vegyek meg és egyek meg, amiket alapesetben nem tennék. Gyakorlatilag bármit el tudtok magatokkal vinni, ha megfelelően becsomagoljátok, de azért mutatok néhány ötletet, hogy én miket szoktam:

 

szenfdvics

IMG 9602

juicy

IMG 9511

IMG 9482

IMG 9305

IMG 4074

IMG 6803

IMG 7696

IMG 9188

IMG 9204

IMG 9298

IMG 3502

IMG 3164

IMG 2859

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://oatmealqueen.blog.hu/api/trackback/id/tr588037156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása